Den såg ut som en klassisk, härlig gräddtårta, men innanför den enkla garnityren av naturell grädde, bär, frukt och mandelspån så gömde sig istället för sötsliskiga bottnar och vaniljkräm en fräsch, krispig vattenmelon
Jag har i helgen gjort den godaste Cheesecaken jag ätit på väldigt länge. Den skiljer sig lite från den vanligaste varianten med philadelphia, vilket jag tycker är bra
Bakar lite foccaccia med fänkål och rödlök och serverar denfantastiska morotstzatzikin och lite annat småplock till, som små läckra cocktailkorvar (sojakorvar) och ricottaostfyllda röda chilifrukter som jag hittat på delikatesshyllan i affären
Den här är både mustig och kryddig i smaken, men inte stark. Äppelchutney är väldigt gott att servera till rätter med fläskkött och kyckling, men prova gärna också att smaksätta grytor med chutneyn
Kärna ur gurkan och strimla den fint. Gör små ägg av tartaren med två skedar genom att ta upp en sked tartar och skrapa av den med den andra skeden och sedan upprepa
Koka upp vattnet och i med den rivna ingefäran och kanelen. Plus att sist jag försökte svälja en aco vitamintablett fastnade den i halsen och fick åka akut ambulans
Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Att det kallas just det fantastiska brödet visste jag inte när jag fastnade för det här receptet för några år sedan, nu har jag sett receptet cirkulera runt lite överallt på nätet och då med benämningen det fantastiska brödet
Jag tror det blev upp mot 5 koppar den dagen, och vet ni vad. Här kan du läsa mer om den otroliga ingefäran Kanderad ingefära, sött starkt och nyttigtGe bort lite håll dig frisk godis =)Ingefära 400-500gSocker 1 dl + 2-3 dl4 dl vattenSkala ingefäran och skär den i tunna skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.