Det blev så mycket mousse att det även blev ett gäng portions-mousser att sälja i butiken. Jag prövade först att pensla med sockerlag men den fästa aldrig på rosbladen så det gav jag snabbt upp, istället så vispade jag upp äggvitan till ett vitt skum
Under de sista åren har det poppat upp mer och mer växtbaserade produkter i butikernas kyldiskar och det beror på att många svenskar dricker allt mer alternativ mjölk, alltså drycker gjorda på råvaror som mandel, havre och sojabönor
Inga förberedelser. Själv gjorde jag lite enklare snittning enligt nedan. Fick frågan om jag inte kunde lägga upp ett lite enklare recept på bloggen som gick att göra på en dag utan för många olika moment
Dela den i 20 lika stora bitar. Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Skär sedan varje remsa i tre delar, lite på snedden. Sedan beskrev hon detta goda och enkla och fantastiska bröd och då var ju jag självklart tvungen att gå hem och provbaka
Nästan vad som helst går att stoppa ner. Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
låt stå ett tag i rumstemperatur tills det är helt mjukt. Ikväll provade jag detta recept på kokoskakor75g smör2 ägg250g kokosflingorCa 0,5 dl sukrinSmält smöret något alt
medelstor. Dag 1. Skär sillen i ca 2 centimeter tjocka bitar. Vattna ur dem i 2 dygn genom att lägga dem i rikligt med kallt vatten som byts ut en gång under urvattningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.