Smörj en form med löstagbar kant och bröa den med mandelmjöl. 1 ½ dl mandelmjöl. När Marie fyllde jämnt önskade hon sig en kladdkaka som alla gäster på kalaset skulle kunna äta
En underbart god chokladkaka som hängt med i släkten många år. Förutom den goda smaken är den perfekt att baka i god tid före kalaset och lägga i frysen, med eller utan smörkrämen på
Jag har tyvärr inget recept på det just nu som jag kan dela med mig av. Vispa ihop till en rätt slät smet med elvisp och ha sedan på den som i en liten kulle på kakan
De blev supergoda - alldeles lagom knäckiga med en lite seg kärna. Jag hoppas att unge herr bagare och hans syster kommer tycker att deras mellis är både god och lite fredagslyxig
En underbart god chokladkaka som hängt med i släkten många år. Förutom den goda smaken är den perfekt att baka i god tid före kalaset och lägga i frysen, med eller utan smörkrämen på
Vispa ihop mandelmassa och ägg. Dags att rensa lite i frysen innan den fylls på inför jul. 50 gr mandelmjöl. 100 gr mandelmassa. 50 gr mandelmjöl. 100 gr mandelmassa
Vispa ihop mandelmassa och ägg. Dags att rensa lite i frysen innan den fylls på inför jul. 50 gr mandelmjöl. 100 gr mandelmassa. 50 gr mandelmjöl. 100 gr mandelmassa
Smörj en form med löstagbar kant och bröa den med mandelmjöl. 1 ½ dl mandelmjöl. När Marie fyllde jämnt önskade hon sig en kladdkaka som alla gäster på kalaset skulle kunna äta
Låt kakan svalna, dela den i två delar och lägg fyllningen mellan. Det här är en riktig nostalgikaka. Den bakade jag första gången på hemkunskapen i mellanstadiet
” Dela degen i fyra eller fem delar och i det här läget går det bra att smaksätta, lite gott salt i en, mer linfrö i en annan eller varför inte lite honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.