Livsmedelsverket/SLV har precis uppdaterat kostråden som är baserade på internationell, vetenskaplig forskning och är generella råd för Sveriges befolkning för god hälsa och med hänsyn till miljön
Då var det alla hjärtans dag. Då är det dags att mysa lite extra, göra lite extra god mat. Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips på en enkel och mycket god efterrätt
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Det är farligt, men härligt, att surfa runt bland amerikanska bloggar. Oftast slutar exkursionen med en ny radda recept som bara måste testas i favoritraden på datorn
Bara tanken av doften av brända mandlar tycker jag är underbar. Det påminner om när man går på julmarknader, eller på skansen, man blir ju bara så sugen så man måste bara köpa dom
Dulce de Leche. Akta så inte burken explodera. Den kan göra det om vattnet inte täcker hela burken. Vispa ihop smör socker och vaniljsocker i en medelstor skål på medelhastighet tills det är ljust och fluffigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.