Mixa de övrigaingredienserna snabbt och bred sedan ut massan på fiskensovansida. Man kan försöka intalasig att fryst lax är lika bra som färsk, men det är såklart bullshit
Jag brukar krydda laxen på kvällen och ställa i kylen till nästa dag, då har den fått marineras och dessutompraktiskt att ha den förberedd, bara att ta ini ugnen precisinnanmiddag
Den där lergrytan är alla tiders för dagar/kvällar när det intefinns så mycket tid för finliri köket, ner med ingrediensernai den blötlagda grytan och skjutsin med den i ugnen
Så, då är Mårtenssons jul förpassad till Mårtenssons vind, lägenheten nystädad och julstämningen är utbytt mot vårkänslor med hjälp av en bukett färgglada tulpaner
Väljer man dessutom att tillaga den i ugn så sköter den sig självt. Att få en perfekt tillagadfisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fiskentagits bort från värmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.