Nog blir det väl en paté då, även om vi åt den innan den svalnat helt. Emellertid används benämningen också för att beskriva vilken maträtt som helst som är tillagad i en pastejform [i boken används pâté och pastej om vartannat], vars sidor är klädda med späck eller bacon
Nu vet jag att jag lever. Vilken tur att jag ska dit två gånger i sommar. Upptäckte i kylen att jag hade ett paket saganaki (tillverkad på Lesvos, häpp
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jag är i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Jag pressade ner lite citron i behållaren på juicepressen för att saften från äpplena inte skulle bli brun, det funkade verkligen för den fick en rosa/röd färg när den kom ut i behållaren
Låt puttra ihop tills allt blivit mjukt men ändå har kvar lite tuggmotstånd. ) Nästa helg ska vi nog göra ett stort lass chili och så tror jag att jag ska göra något storkok på kyckling, sen är vi redo
Vår fyraåring tycker de är hemskt roligt att stoppa munnen nära och fånga dropparna med tungan. Då fick vi den lite halvgalna idén att döpa henne i björksav
Personligen tycker jag i alla fall knappast att det finns något godare än en mustig, varm och härlig soppa att tina upp kropp och själ med den här tiden på året
Det är alltid kul att prova på något nytt, eller gammalt beroende på hur man ser på det, igår hittade vi dessa underbara bitar oxsvans – så oxsvanssoppa står på menyn
Häll upp pumpakärnor och solrosfrön i en torr stekpanna och rosta tills de börjar bli gyllene. Nyligen skrev jag en kommentar på instagram till Roy Fares om det fanns något man kunde göra för att få en dag i köket med honom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.