Lägg spagetti i kastrullen, innan du börjar med nedanstående. Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Jag har en vana att snöa in mig på olika livsmedel och ett tag äta det till både höger och vänster. Även om jag åt äggröra med kokosfräst vitkål till frukost, har jag inte på långa väger ännu stillat mitt sug efter vare sig kål eller ägg, så det fick bli en liten twist också till middag
Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Vatten. Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen runt fläskkarrén och häll på rapsolja, lagerblad och buljong (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong). Lägg över grönsaker och kött på ett fat och låt det vila i 10–15 minuter under folie. Vispa ut buljongen i formen med vatten så att det blir ca 5 dl sky
När Marianne sedan började veva ut smeten och jag tog emot, var smeten väldigt vattnig och lös och luftbubblorna hopade sig i tarmarna och vi fick picka på ordentligt för att få bort luften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.