Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mitt itu innan gräddning och tyckte att den storleken blev mycket bättre
Tänkte dela med mig av två brödrecept som jag absolut kommer att spara. Himla gott mednybakat. Mixtrade lite med UnderbaraClaras recept, skriver ner min variant
Det passar då ganska bra medatt ta en paus medsmåländska kringlor. Vill du istället ha söta kringlor kan du byta ut rågmjölet mot vetemjöl, mjölken mot grädde och när kringlorna precis bakat färdig så penslar du dem med smör och doppar dem i strösocker
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Man kan söta med stevia eller andra sötningsmedel, men jag föredrar honung eftersom det är en naturlig produkt och jag kan tycka att de där sötningsmedlen ibland ger en liten bismak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.