00 Äggviteomelett
med kycklingröra gjord på kvarg, skivad kycklingfilé, pressad vitlök, citron och kryddor. (se recept nedan)
30 Kvarg
blandat med pepparkakskrydda, en nypa sukrin och hemlagad granola, toppat med varma hallon. Tillbehör: Mandel & chiafrökex med stekt ägg (se recept nedan)
Krydda med salt och svartpeppar och häll över soyan. Förbered kött och lök som i vårt recept. Servera rätten med luftigt kokt ris och gärna extra soya att stänka över varje portion
Lägg fisken med skinnsidan nedåt i en smord, ugnssäker form. I övrigt enligt receptet. Garnera den färdiga rätten med fräscha dillkvistar och citron i skivor eller klyftor
De här ruladerna blir särskilt goda med sin fyllning av purjolök och ost. Späd med vatten och grädde. Servera ruladerna med kokt potatis, pasta eller ris och gärna råkost av något slag
I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt. Brysselkål och brynt potatis är gott till och gärna en frisk sallad med apelsin
Grillkycklingar är i allmänhet mindre, så räkna med att du behöver två stycken till detta recept. Du kan med fördel förbereda allt och sedan hetta upp i långpanna i ugnen strax innan gästerna anländer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.