Vispa ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver i smeten och häll upp i döskalleformarna. Smörj och bröa sockerkaksformen, gärna med flytande smör så det kommer åt i alla vrår i formen)
Halloween firandet står snart framför dörren och jag bakade chokladmuffins med nutellafrosting. Klädde sedan formarna med orange/svarta"kragar"och tryckte ner döskallar
Denna gången blev det både aubergine och squash och även massor med ost, gott, gott. Viktigt här med en god tomatsås tycker jag, ingen köpesås duger här utan gör den själv, enkelt och gott
Att kombinera olika texturer har vi ju hört om på olika matprogram på tvn och det försökte vi ta fasta på när vi bjöd på världens godaste och enklaste citronfromage, tillsammans med ett glas hallonsås och lakritspopcorn
Det blev en klassisk pregnant belly tårta medblingbling, mini cupcakes med prinsesskronor och kladdkake-cake popsen som alla ber mig göra om och om igen haha
Jag pratar vita dukar och linneservetter, höga kandelabrar, guld, bling, och stramt upplagda tallrikar med lyxiga råvaror som tournedos, hummer och tryffel
Till och med skålarna fick sej en blingande förvandling med hjälp av plaststenar. Huruvida de har ädelstenar på sina skålar i Indien har vi ingen aning om, men vi inbillar oss att det är en hel del färger, bling och livlighet baserat på vad vi sett på tv och i tidningar
Den bestod utav både vaniljbotten och browniebotten med nötter (varannat lager i varje tårta), citronmousse + jordgubbsmousse, spacklad med smultronsmörkräm
Skär tårtan lite så den ser ut som en döskalle. Blanda kesellan med de halvtinade hallonen. Lägg sedan på rikligt med vispad grädde och toppa slutligen med lakrits godis som ögon, näsa, mun
Lite bling i form av guldpärlor åkte med. En vecka med paleo avklarad och det var med nöd och näppe. Det fick bli chokladbollar utan gluten, laktos och socker (fuskade dock med pärlsockret, men det kan lätt bytas mot riven kokos)
Värm hälften av hallonen med glykos och socker tills sockret smält. Servera med valfri garnering. Dra ut flikar uppåt med en tesked till ett taggigt spån
Tokgravid, fast bara i fjärde månaden, men ändå med en rejäl kagge åkte vi till New York förra maj. En restaurang med en galet död inredning, som i uppstoppade djur och döskallar, och en fantastisk atmosfär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.