Nu var det dags för föreläsning igen, och denna gången med självaste Jonas Colting. J Jag säger till mig själv att jag ska springa fram till det där trädet, till exempel, men när jag kommer dit, ja, då kan jag ju faktiskt springa till den där stora stenen (eller vad jag nu ser)
Fyll botten med vispadgrädde och skivade jordgubbar. Överst ett lager grädde. Ingen grädde på sidorna. Dekorera med jordgubbar i halvor och det gröna kvar
Ända sedan han steg in i mitt vardagsrum som "den nakne kocken" har jag följt honom och hans recept. Mina moderskänslor svallar för den här rare lille gossen
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Må så vara, men nu är det dags att den blir lika vanligt förekommande här i hemmet. Det finns tydligen hundratals olika versioner av denna fermenterade anrättning
Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd. I en liten skål blanda ihop chiafrön och vatten och låt stå i 10 minuter under tiden som du förbereder dina övriga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.