Vi har fått mycket gott att äta, inte bara onyttigt. Dock är det lite svårt att fota all mat, men jag ska försöka lägga upp lite bilder från gårdagens kväll
Ett djur som kycklingar, som lever många på en liten yta och bara lever under en kort tid då de inte hinner göra så stort avtryck per individ ger en lägre klimatpåverkan än till exempel en kossa som lever i fyra-fem år och som släpper ut en massa växthusgaser genom sin mat och matsmältning
Jag kikar bara in för att ge er riktigt gott julgodis-tips – fudge med vit choklad och marshmallows. Ja, vissa kvällar är ju faktiskt så även för oss vuxna
Arvid och Sigrid öppnade sina paket i "paketöppnarsoffan" (Arvid myntade nog begreppet inför sitt barnkalas detta år - var ville han öppna presenterna då barnen kom
Lite regn och rusk ibland kan vi också ta fördå är det extra mysigt att sitta inne och titta ut. Här hemma är vidåliga på att äta vegetariskt, men det kanske skulle ta och bli ändring på det i höst
Att gurksäsongen är slut är vi fullt medvetna om, men det kommer väl förhoppningsvis flera tillfällen att göra inläggningar då detta receptet kan komma väl till pass
)Visst ska det firas och varför inte med en skönt hemgjord variant av Napolionbakelse. Spröda mördegsplattor, äppelmos och hallonsylt, godaste vaniljkrämen, tjock vispgrädde och söt glasyr
Jag mailade då och frågade om hon kunde tänka sig att skriva förordet till boken. Så var det lördag igen, då brukar jag dela med mig av ett recept på något litet sött och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.