Servera med kokt potatis och sallad. Dela tomaternaoch fördela runtom fisken. Idag är det långfredag, och enligt gammal god tradition ska det idag bjudas på fisk
Med nykokt potatis och grönsaker är receptet lagom för fyra, men om man föredrar en lite mer GI-vänlig variant med bara haricot verts till så räcker den inte riktigt lika långt
Fiskgratängmeddragon, broccoli och potatispuré. Just den här gratängen smaksatte jag meddragon som ger en lite lakritsartad smak och så fick det halva broccolihuvudet som låg i kylen följa med
Avsluta med riven mozarella och lite torkad dragon på toppen. Ge morotsbitartna ett uppkok tillsammans med en grönsaksbuljontärning och låt stå på eftervärme under tiden du fixar resten
Servera med matvete plus en sallad. Blanda ihop crème fraiche, basilika, fond, salt, peppar, oregano, vitlök och passerade tomateroch häll såsen över fisken
Servera med ris eller potatis, kokt eller varför inte pressad. Rör ner mjölet, häll på vinet, låt koka i någon minut och tillsätt sedan grädde, tomatpuréoch chilisås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.