12 msk socker. 11 dl crème fraiche. 1Blanda den smälta chokladen med crème fraiche och citronskal. 1Vispa grädde och socker till det blivit riktigt fast
Vispa äggulor och strösocker, ställ åt sidan. Fortsätter med att öka på kategorin "efterrätter" med ytterligare ett recept ur boken Himmelskt gott, nämligen en Crèmebrûlée
Jag vill tacka alla er som läser bloggen för att ni vill komma och hälsa på här hos mig, det känns helt galet att det finns folk som tycker att det jag bakar och skriver faktiskt är intressant
Jag har blandat ihop lika delar farinsocker och strösocker och hällt över den färdiga Bruleen. Skrapa ur vaniljstången och blanda fröna med grädde och socker i en liten kastrull
Vispa ner äggulor och socker i gräddblandningen. Strö över ett tunt lager råsocker precis före servering, ställ in formarna i ugnen och bränn av under grillelementet, 1 vaniljstång. 1 dl strösocker. 4 tsk råsocker
Har aldrig någonsin fått så många komplimanger på en timme som jag fick för denna. Varför välja mellan CrèmeBrûlée, cheesecake eller paj när du kan få en dekadent krämig cheesecake i en knaprig pajskal och toppad med knäckig typisk Cremè Brûlée bränd socker
Strö över strösocker och karamellisera sockret med en gasbrännare. 1. Dela vaniljstången på mitten. 2. Värm grädde, mjölk och vaniljstång tillsammans med sockret tills sockret har smält
Strö ett tunt lager strösocker över bruléerna och karamellisera med en brännare, eller kör dem snabbt på högsta grilleffekt i ugnen tills sockret är karamelliserat
Vi åt upp dom bara som dom är, men det hade passat väldigt bra med något syrligt till, tex hallon. I helgen testade jag göra CrèmeBrûlée för första gången, och det blev riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.