Bojjans Kök

Bojjans Kök

Zucchinienchiladas

Zucchinienchiladas

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Enchiladas 1 st gul lök(ar) 2 klyfta(or) vitlök 280 gram portabellosvamp 50 gram valnötter 125 gram körsbärstomater 1 msk olivolja 1 tsk örtkryddor provencale 2 krm chiliflakes 2 tsk grönsaksbuljong 1 msk tomatpuré 1 msk japansk soja 1 dl vatten 0 salt 0 svartpeppar 2 st zucchini Topping 0,5 dl crème fraiche 150 gram riven ost 0,5 kruka(or) gräslök Sallad 125 gram körsbärstomater 150 gram salladsmix 1 msk olivolja 0,5 msk balsamvinäger Köp receptet Näringsvärde Kcal
Aubergine med mozzarella och paprika

Aubergine med mozzarella och paprika

1. Skiva och salta aubergine. 2. Hetta upp olivolja i en stekpanna. Se till att olivoljan är riktigt varm och stek auberginen till gyllene på båda sidor
Bakad aubergine med fetaost och granatäpple

Bakad aubergine med fetaost och granatäpple

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Aubergine 2 st aubergine 2 st vitlöksklyfta(or) 2 msk olivolja 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , malen, krydda efter smak Fetaoströra 150 gram fetaost 0,5 dl crème fraiche 0,5 st citron(er) , skal och saft 1 tsk honung 0,5 kruka(or) färsk persilja 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , malen, krydda efter smak Sallad 35 gram machésallad 250 gram färsk rödkål 290 gram kokta linser 125 gram granatäppelkärnor , tinade 2 msk olivolja 1 msk vit balsamvinäger 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , malen, krydda efter smak 60 gram sötmandel(ar) , hackade Köp receptet Näringsvärde Kcal