Sätt ugnen på 175 grader. Dela pumpan på längden och gröp ur kärnorna och droppa lite olivolja över sidorna och lägg den platta sidan ner på en plåt med bakplåtspapper
I helgen har jag varit aningen okontaktbar tyvärr, jag har spenderat ett par dagar hemma hos mina föräldrar för att dels fira fars dag och dels planera min pappas födelsedagsfest, som inträffar nästa helg (han fyller nämligen nu på torsdag)
Det är nämligen vad man får när man gör en Shepherd's/Cottagepie. Skillnaden mellan Shepherd's och Cottagepie är egentligen köttet - Shepherd's gör man på lammfärs och Cottage på nötfärs
(8 pers. )2 finhakkede løk2-3 hakkede gulrøtter2-3 hakkede selleristenger2-3 hakkede hvitløksfedd1 kg kjøttdeig1 ss worcestershiresaus2 ss tomatpuré1 boks hermetiske tomater1 glass rødvin½ ts timian1 laurbærblad120 g frosne erter 1 kg poteter1,5 dl melket par ss smørsalt/pepper50 g revet ostStek løk, hvitløk, selleri og gulrot mykt
Cottagepie utlovades nedan och så ska levereras. cottagepie. Nu är jag säkert inte bokstavstrogen mot den klassiska engelska nötfärs- och potatismospajen, men vad gör väl det när det är gott
Recept. Deborah Anggono. ons, 2013-08-21 16. 04. 45min. (1). 1. Steka lök, lägg köttfars och laga till färdigt2. Tillsatt mjöl, vatten och fond di chef, blanda till såsen är tjock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.