Citrontårta med färskostkräm och lemoncurd
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g rumsvarmt smör
  • 3 ekocitroner (rivet citronskal och saft)
  • 330 g strösocker
  • 4 ägg
  • 300 g vetemjöl
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 140 g tjockyoghurt
  • 125 g smör
  • 2 ägg 3 ekocitroner (saft)
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 150 g strösocker
  • 250 g färskost
  • 1 bred ut
  • 1/3 av den vispade färskosten och lägg över nästa botten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.