Citronmarmelad av marmeladiserade citronskivor med skalet är med sin sötsyrliga fräscha smak med ton av beska ett ljuvligt tillbehör till lamm med couscous
så börjar Susanne sin beskrivning av denna sagolika päron- och citronmarmelad på sin blogg och jag kände att jag bara var tvungen att ge den en chans, och wow
En grön kiwimarmelad och en gul kiwi&citronmarmelad med en vaniljstång i. Carro fyllde år igår, så jag bjöds dit på lite kaffe, med mig hade jag en burk gul kiwi&citronmarmelad och nybakat bröd
Det blir så klart en citronmarmelad med flädersmak som är fräsch och jättegod. För att ingenting skall gå till spillo så tänker jag göra marmelad av citronerna som har fått ligga och gosa till sig i saften
citronmarmelad utan socker. Nä, de där citronerna är inte inlagda. De är färska. Senaste Allt om Mat innehöll en hel artikel med läckerheter från Marocko
½ dl citronmarmelad. Lägg en liten klick citronmarmelad i mitten på varje kaka. ½ dl citronmarmelad. Nu ska jag äntligen försöka sammanfatta dagen igår, som ni sett skymtar av på Facebook och på lite andra håll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.