Citron- och flädermarmelad.
www.dinvinguide.se
www.dinvinguide.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • För att ingenting skall gå till spillo så tänker jag göra marmelad av citronerna som har fått ligga och gosa till sig i saften. Det blir så klart en citronmarmelad med flädersmak som är fräsch och jättegod. Lyckas spara marmeladen till i höst kan du förnimma försommarn när du öppnar burken, brer marmeladen på en nyrostad macka som du mumsar på tillsammans med en kopp te.
  • Skär citronskivorna i små bitar eller kör dem hastigt i matberedare. Koka dem med
  • flädersaft och socker utan lock cirka 10 min, tills marmeladen tjocknar. Häll upp den på rena glasburkar och sätt på locket. Låt svalna och förvara sedan i kylskåpet.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.