Recept. foodie. ons, 2013-07-31 21. 42. 15min. (0). Riv skal från en citron. Pressa juice från citronen. Blanda äggula, citronjuice, citronskal, salt och vitpeppar (efter tycke) i en skål
Ingredienser Portioner. 4 Potatis 900 g fast potatis 3 morötter Majonnäs 1 ask färsk dill (à 20 g) 1/2 citron 1 1/2 dl majonnäs salt och peppar 250 g körsbärstomater Torsk ca 600 g torsk 1 msk olja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Citronmajonnäs. Servera med citronmajonnäs och selleristavar. 500 g fryst torskfilé i block 1 dl dinkelsikt 1 tsk salt 1–2 ägg 1 dl västerbottenost 2 dl polentagryn Rapsolja och smör Saften av 1 citron Citronmajonnäs
Mixa alla ingredienser grovt med mixerstavCitronmajonnäs. Strö på pinjenötter, lägg en klyfta citron vid sidan om och servera med salsa verde och citronmajonnäs
Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs. Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Salmalax med flower sprouts, basilikarisoni och brynt citronsås
5 dl citronmajonnäs. Dela laxfilén på mitten gnid in lite olivolja på fisken. Blanda ihop 1 del socker och 9 delar salt strö över detta på fisken, var sparsam med saltblandningen och lägg även på svart peppar, vitlökspulver och finhackad dill och gräslök
Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs. Hamburgare med saffranspicklad schalottenlök, citronmajonnäs och serranoskinka Cook Time
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.