Till vår påskmiddag testade vi att göra citroncupcakes som blev makalöst goda och för att göra det lite mer påsk över citroncupcaksen så dekorerade vi dem med några chokladägg på toppen
Och som sagt är jag besatt av citron så det blev citroncupcakesmed citronfrosting. Avsluta med att hälla i vatten, ev smaksättning och färg under omrörning
Olja in fyra kaffekoppar lätt och fyll med äggskummet till hälften. 1500 g blandande bär ( ex tranbär, blåbär, björnbär, hallon och havtorn) 2 msk socker 3 äggvitor 2 droppar citronsaft 1,25 dl socker oljaKoka upp bären med 2 msk socker. Snöäggen pöser upp men vänta med att ta ut dem tills de sjunkit ihop, efter cirka 10 sekunder
Sedan fördelade jag resten av smeten och var mycket noga med att hallonen skulle bli täckta. Vispa smöret krämigt med elvisp, häll i cream cheese och vispa ihop det ordentligt
Tidigare i veckan bakade jag citroncupcakes och dessa pryddes med en frosting som jag har gått och tänkt på att jag ska prova göra, italiensk marängfrosting med smak av vanilj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.