Häll den heta sockerlösningen i äggen medan du vispar med elvisp. Om krämen skär sig och blir vattning med klumpar kan man prova att värma en liten del av krämen i micron några sekunder och sen vispa ihop allt
Till vår påskmiddag testade vi att göra citroncupcakes som blev makalöst goda och för att göra det lite mer påsk över citroncupcaksen så dekorerade vi dem med några chokladägg på toppen
- Den skall vara fluffig och smidig att spackla med- Den skall vara stabil och hålla formen En av de frågor jag får mest rör just smörkräm och spackling så jag tänkte sammanfatta här
Börja med att förbereda smöret. Marängsmörkrämen behöver att smöret stelnar i kyla. Var noga med att det kokande vattnet inte når botten på vattenbadet
Den blir så mjuk och len och är perfekt att spackla tårtor med. Man kan smaksätta den med vad man vill och är super duper bra att använda som frosting på cupcakes
Dock kan chokladen dock behöva balanseras lite, exempelvis med en kopp te och en citroncupcake. Påsken för mig handlar mest om att umgås med familjen, läsa böcker och äta choklad
Och som sagt är jag besatt av citron så det blev citroncupcakesmed citronfrosting. Avsluta med att hälla i vatten, ev smaksättning och färg under omrörning
Sedan fördelade jag resten av smeten och var mycket noga med att hallonen skulle bli täckta. Vispa smöret krämigt med elvisp, häll i cream cheese och vispa ihop det ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.