Chokladtartelette med salt caramel-macarong och lingonsorbet
Bad bake day
Bad bake day
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 560 g vetemjöl
  • 40 g kakao
  • 400 g smör
  • 200 g strösocker
  • 100 g ägg
  • 2 st
  • och
  • med
  • 112 g äggula
  • och
  • 62 g strösocker
  • 170 g äggvita
  • 187 g mjölkchoklad
  • 187 g mörk choklad
  • med
  • 187 g osaltat smör
  • 60-70 grader
  • 125 g mjölkchoklad
  • 200 g mörk choklad
  • 375 gram vispgrädde
  • 118 grader
  • 7 g flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.