Krydda med saltoch peppar efter tycke och smak. Lax med risoch kokossåsSesamfrön ger laxen ett knaprigt täcke ochtillsammans med risochsmakrik kokossås är detta en rätt som passar både i matlåda ochtill fest
Krydda med saltoch peppar efter tycke och smak. Lax med risoch kokossåsSesamfrön ger laxen ett knaprigt täcke ochtillsammans med risochsmakrik kokossås är detta en rätt som passar både i matlåda ochtill fest
IngredienserPortioner. 4 4 port ris eller annat gryn 250 g broccoli ca 500 g laxfilé 1 tsk olja 150 ml teriyakisås 1/2 ask ärtskott (à 100 g) Lägg tilliinköpslistan
Strö ut kvarnsalt på en ugnsplåt och lägg laxen med skinnsidan nedåt på saltet. Hetta upp rapsolja och smält smör i en stek- eller traktörpanna och fräs gul lök ochvitlök på svag värme
Blanda samtligaingredienser, och njut. Läs mer om smakupplevelsen och mycket mycket mer på vår blogg. 1 port broccoli. 1 port ris. 1 bit(ar) lax. 5 skvätt ketchup , Inte att snålas med
Blanda resterande yoghurt med saltoch gurkan. Fräs riset med finhackad gul lök och kardemumma i en kastrull och när det fått fin färg häller du på buljongenoch låter det koka klart
Krydda laxfiléerna med saltoch peppar och droppa över citronsaft. salt, peppar. Gårdagens lunch bestod av laxfilé med ett träcke av fetaost och örter som serverades tillsammans med ugnsrostad potatisoch sallad
Dela laxeni kuber och fräs lätt, saltaoch peppra. salt. Hacka lök ochvitlök, fräs i stekpanna. TinaBroccolinoch dela imindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.