Raw chokladglass. Ligger i fas med jobbet, var ute och sprang trail på lunchen, tog en dusch och gjorde glass till efterrätt (ja, klart en ska ha efterrätt på lunchen
Häromdagen gjorde jag sockerfri chokladglasspå ekologiska (. Chokladglass med pecannötter. Jag kom då att tänka på en artikel jag läste om GB- glass och hur jävla mycket skit de har i sina så kallade glassar
Glass i solen, finns det något bättre. Den här glassen blev så underbart god att det är svårt att tro att den bara är gjord från hälsosamma naturliga ingredienser
Tillslut beställde jag några på Ebay, och äntligen har jag fått hem dem. Vi tog fram, spolade lite varmvatten på plastformens utsida och vickade/drog försiktigt ut glassen
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.