Jag har länge tänkt att göra biskvier och/ellerSarahBernhardt-bakelser, men har inte kommit mig för att göra det (lite pga att jag tänkt att det varit för krångligt att göra)
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Vallmofrö eller riven ost. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar. Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö
Ställ att stelna i kylen eller frysen. Bakmammorna älskar chokladbiskvier. Chokladbiskvier i långpanna med möjligheten att göra kakorna hur stora som helst- för att inte tala om att det är otroligt mycket enklare än att göra små- är något som tilltalar oss båda och som vi nyligen provat båda två
Chokladbiskvier, den goda, chokladdoppade kondisbiten. En av mina absoluta favoriter, faktum är att chokladbiskvier var det första jag bakade och visade upp här på bloggen
) Det är också gott att ha bär eller skivad frukt tillsammans med krämen mellan de båda lagren. Denna tårta hade vi både på midsommarafton och på Hugos kalas
Servera grädde eller vaniljsås till. Man kan byta ut ananasen mot päron eller persikor om man så vill. Häll i gjutjärnspannan eller i en tårtform, ca 22 cm
lite toppig eller en sked för att få den lite rundare se till att den når ända ut i kanterna. 1. Dela äggen och riv mandelmassan till bottnarna med ett rivjärn
Stick potatis och sill på tandpetare, klicka på crème fraiche och strö på hackad dill eller gräslök. Plockmat kan man verkligen variera i det oändliga, att låta säsongens utbud i affären styra valet är bara ett sätt att förändra
Valet föll på att göra chokladbiskvier. Chokladbiskvier LCHF ca 12 st. 1,5 msk sukrin melis (eller annan sötning). 1/4 tsk agavesirap (eller annan kompleterande sötning). 1,5 msk sukrin melis (eller annan sötning). 1 tsk agavesirap (eller annan kompleterande sötning). 1/4 tsk vaniljpulver (eller en halv vaniljstång). Chokladbiskvier LCHF ca 12 st Mandelbiskvier. 1,5 msk sukrin melis (eller annan sötning). 1/4 tsk agavesirap (eller annan kompleterande sötning). 3 äggulor 1,5 msk sukrin melis (eller annan sötning). 1 tsk agavesirap (eller annan kompleterande sötning). 1/4 tsk vaniljpulver (eller en halv vaniljstång)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.