Jag har länge tänkt att göra biskvier och/eller SarahBernhardt-bakelser, men har inte kommit mig för att göra det (lite pga att jag tänkt att det varit för krångligt att göra)
Vincents favoritbakverk verkar vara SarahBernhardt. SarahBernhardt - ca 6 till 8 stycken. Alltså de där extra chokladiga och lyxiga biskvierna som är så goda (lite mer kompakta än biskvier)
Bakmammorna älskar chokladbiskvier. Vi äääääälskar det. När vi växte upp kunde man köpa det i kiosken på gymnasieskolan och när vi var i Tyskland en gång lyckades vi hitta tefatsstora biskvier i ett bageri
Åh vad det här väcker minnen till liv. Chokladbiskvier, den goda, chokladdoppade kondisbiten. En av mina absoluta favoriter, faktum är att chokladbiskvier var det första jag bakade och visade upp här på bloggen
SarahBernhardt biskvier. De här är så himla goda. Så det är bara att ni sätter igång och bakar. -). Glöm inte att låta bottnarna torka 30 minuter innan de gräddas för annars flyter de ut
Idag var vi bjudna på fika hos barnens mormors ganska berömda bror och hans fru. För att inte vara krångliga och för att vi ändå var sugna på att baka något så erbjöd vi oss att ta med något som vi kunde äta till kaffet
Mandlarna som maldes igår skulle användas till dessa ljuvliga kakor. Det är inte bara jag som tycker om dem, min svärfar är fötjust i chokladbiskvier vilket ger mig en bra anledning att baka just de här kakorna till honom
I spåren av mitt mandelmassetillverkande följer här biskvier. Den som aldrig gjort det själv borde verkligen prova, för som med så mycket annat blir det så sjukt mycket godare att göra själv
Jag brukar ju göra klassiska chokladbiskvier, men nu önskade sig farmor en tryffelfyllning istället så gjorde dessa och de blev verkligen helt perfekta
Jag måste bara fresta er med en riktig godbit. När jag var hemma hos familjen över nyår gjorde jag och min syster dessa vita chokladbiskvier fyllda med vit chokladtryffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.