Chocolate hazelnutty mudcake
Alexandra Sohlin Eriksson
Alexandra Sohlin Eriksson
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g vita bönor, avrunna och sköljda
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 4 msk Stevia Strö
  • 1/2 dl äggvita
  • 2 msk agavesirap
  • 165 grader och fetta sidorna och botten av en form med löstagbara kanter med kokosolja. Mixa ovanstående ingredienser till en slät purée. Smält nedan i ett vattenbad♥ 35g 70% choklad♥
  • msk
  • 5 msk kakao
  • 3/4 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk bikarbonat
  • 1/4 tsk havssalt
  • 1 avocado (smaken av avokado blir något dominant så
  • 3/4 borde räcka)♥ 1/2 dl hasselnötssmör♥ 3 msk Stevia Strö♥ 3 msk kakao♥ 2 msk mjölk♥ 35 g 70% choklad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.