ChocolateChipCookies med vitochmörkchoklad. helt klart världens bästa ChocolateChipCookies. Jag valde att ha hälften vitchokladoch andra hälften mörkchoklad i
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Rör samman smör, socker och vaniljsocker i en bunke. Vänd ner all hackad choklad. Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar
ex nötter, godisar som Non stop, M&M, choklad, både vitochmörk. Lite sega, ljusa och ganska stora [de flyter så lägg dem inte för tätt på plåten] med goda bitar av chokladoch godis i så detta recept kör jag på i fortsättningen men kanske även provar en variant med jordnötter ochmörkchoklad eller något annat gottigt
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Mörkchokladbotten med vitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Riv den vitachokladen i en bunke, värm grädden och limecezt i en kastrull så den nästan kokar
Och det blev lite mjuksega cookies med daim ochvitchoklad. Hacka chokladenoch rör ner i degen. Blanda mjöl, vaniljsocker, salt och bikarbonat och rör ihop till en deg
underbara småkakor, sega ochchokladiga. Hacka chokladen. ) För att trösta mina förkrossade nerver i helgen (innan kiel-resan var bokad) så bakade jag chocolatechipcookiesoch det hjälpte faktiskt litegrann
Bryt chokladen i mindre bitar och mica in tillsammans med tranbären. Mixa snabbt ihop vetemjöl, bakpulver, potatismjöl, florsocker och smör i tärningar till en deg i matberearen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.