Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Lite sega, ljusa och ganska stora [de flyter så lägg dem inte för tätt på plåten] med goda bitar av choklad och godis i så detta recept kör jag på i fortsättningen men kanske även provar en variant med jordnötter ochmörk choklad eller något annat gottigt
Mörk chokladbotten medvit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Pudra litet florsocker över kakan och servera med vaniljglass. Jag har aldrig tidigare bakat med varken kondenserad mjölk eller karamelliserad mjölk, men resultat blev otroligt gott
Använd två teskadar och klicka ut den fasta smeten på en plåt med bakplåtspapper. Gissa om inte vi skulle ha åkt med den båten på onsdag, men pga branden är resan inställd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.