Småkakor är ju så himla gott men ibland finns liksom inte tiden till att stå och rulla bollar, fylla med sylt och allt vad det nu kan vara så då är det himla smidigt att göra snittar
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
ChocolateChipCookiesmedvitoch mörk choklad. helt klart världens bästa ChocolateChipCookies. Och nyss har jag bakat kladdkaka med, bakar nästan varje dag senaste tiden
En cookie med bitar av vitchokladoch non stop. Lite sega, ljusa och ganska stora [de flyter så lägg dem inte för tätt på plåten] med goda bitar av chokladoch godis i så detta recept kör jag på i fortsättningen men kanske även provar en variant med jordnötter och mörk choklad eller något annat gottigt
Han räcker ut sin hand efter salta lakritsar i godisskålar och skulle nog mer än gärna vilja att det letade sig in liite mer lakritspulver i det som bakas eller lagas här hemma
Och det blev lite mjuksega cookiesmed daim ochvitchoklad. Hacka chokladenoch rör ner i degen. Blanda mjöl, vaniljsocker, salt och bikarbonat och rör ihop till en deg
Strö över resten av chokladknapparna. Pudra litet florsocker över kakan och servera med vaniljglass. Jag har aldrig tidigare bakat med varken kondenserad mjölk eller karamelliserad mjölk, men resultat blev otroligt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.