Ingredienser Portioner: 4 300 g färska chorizokorvar 2 majskolvar 1 röd paprika 1 msk smör 1 riven vitlöksklyfta 1 krm chiliflakes 1 krm salt hackad persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken?
Cajungryta1 kg fast potatis, gärna med rött skal 3 stjälkar stjälkselleri 2 gul lök, hela 2 hela vitlökar 4 färska majskolvar 500 g chorizokorv 4 kg kokta kräftor 500 g champinjoner 2 citroner
Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Att just kikärtor har visat sig minska suget efter snacks och onyttigheter gör det ännu roligare att just göra ett snacks av dem, ett snacks du kan äta med gott samvete precis när du vill
Vi vill ha en tunn och spröd pizza, som man kan äta med fingrarna, utan bestick. Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivad chorizo, skivad pepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
Då har vi kommit till vår andra Tapas-rätt som är en variant med karameliserad Chroizo-korv. Lägg ner skalade vitlökslyftor som du krossat lite lätt med handen eller en kniv
Har alltid älskat kokt majsmed vitlökssmör, men denna smakcombo vinner även favoriten. Glöm nu den där vacumförpackade äckel majsen där på butikshyllan, köp färsk och koka själv
Stek korven och stäng av plattan (får inte vara för varmt) och blanda ner den kokta pastan med sparrisen och ägg gulorna och salta och peppra och strö över parmensanost
Skär vitlöken i hälften, lägg den i en ugnsform och pensla med olja. Majs och vitlökssoppaPortioner. Fräs lök och lagerblad tillsammans med smör i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.