Att såsen är di magro betyder att den … Läs mer → . Den gamle ungkarlen Artusi liknar den här pastasåsen vid en ung kvinna som vid första anblick inte ser särskilt bra ut, men vars skönhet framträder när man tittar på henne en längre stund
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Inte bara från en vecka i New York, men också från sex veckor borta från Milano. Dessutom kan jag till er, mina foodie-kompisar, rekommendera ett besök på Chelsea Market som är ett litet mekka av restauranger, caféer och gelaterior
Skala och finhacka löken och vitlöken. Strimla fänkålen och tillsätt. Smaka av med salt och svartpeppar. Knaperstek fläsket, hacka persiljan grovt och blanda tomatsås och pasta
Jag hade bara den vita och det såg inte lika festligt ut. Servera tillsammans med dina favoritkex. Gratinerad brie med ruccola, parma och crema de balsamico
Lägg ut en skiva torkad, rökt och saltad skinka på en skärbräda, placera en bit getost längs med ena kanten, men en bit in, placera en syltlök marinerad i hallonbalsamvinäger i var ände och dra en sträng med Créma di Balsamico hallon över osten
Servera med Carte d’Or Crema di Mascarpone och ringla lite olivolja på toppen av glassen. Klyv vaniljstången på längden och skrapa ur innehållet med en kniv
Och sen blev allt klart samtidigt. Vispa ihop alla övriga ingredienser. Jag förberedde dagens middag genom att ta upp en påse kycklingfilé från frysen igår ochförvarade i kylskåp fram till middagsdags i dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.