Häll i tomatsåsen, de passerade tomaternaoch creme fraichen i stekpannan med den kvarvarande laxen. Skala vitlöken och stek den tillsammans med saffranet i lite olja
flott kamera, rekvisita, lampor, bildbehandlingsprogram och framförallt en dator som orkar hantera både stora bildfiler och bildbehandlingsprogrammet och så inte minst pengar till mer mat och fler ingredienser
Jag kommer kunna leva på denna rätt och den kommer garanterat göras massor med gånger. Med hjälp av dessa gjorde jag nu ett försök på den välkända rätten med ett gudomligt resultat
Frittata di patate, helt enkelt en omelett med potatis i. Dessutom kan jag till er, mina foodie-kompisar, rekommendera ett besök på Chelsea Market som är ett litet mekka av restauranger, caféer och gelaterior
Lägg på de bakade tomaternaoch plocka över små dillkvistar. flingsalt ochdillkvistar. Pilgrimsmussel- och fänkålsfylld ravioli med bakade tomater, hyvlad fänkål och parmesanPortioner
Koka ihop tomaternamed vinet, purén, saften från citron och apelsin, kapris och finhackad basilika. Blanda den nykokta pastan med såsen och toppa meddin egen fisk/skaldjur
Tillsätt tomatsås, vin, koncentrerad fiskfond, krydda med Ernst fisksalt och ånga/sjud några minuter tills musslorna öppnar sig (släng musslor som inte öppnar sig)
Grytan blir väldigt smakrik när den fått koka länge, så var lite försiktig med saltet. Bryn köttet tillsammans medtomatpurén i en stekpanna, krydda med salt och peppar
Smält smöret och blanda det med honung och soja. Extra gott blir det med majskyckling (för övrigt min favoritkyckling för tillfället), fast då blir det å andra sidan inte fullt så billigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.