Inte för att jag är fettskrämd på något vis (nej nej) men i detta fallet är det extra påslaget kalorier faktiskt inte värt det med tanke på hur kalasgoda de ändå blir i ugnen utan fritös
Tillsätt salt, peppar, socker och tacokrydda. Täck med lock och låt stå i ugnen i två timmar. Ta ut kycklingen och dra isär den ifrån benen med hjälp av två gafflar (ta även bort skinnet)
Fyll tortillabröden med sallad, kyckling, gurka, tomat, riven ost, gräddfil och tacosås. Blanda ströbröd med spiskummin, paprikapulver, oregano, salt och peppar på en tallrik
Fyll tortillabröden med sallad, kyckling, gurka, tomat, riven ost, gräddfil och tacosås. Blanda ströbröd med spiskummin, paprikapulver, oregano, salt och peppar på en tallrik
Strö över korianderbladen och servera med mango chutney, naanbröd och basmatiris. Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.