Lowcarb pizzabotten utan gluten. Så gjorde jag. Först blandar jag alla ingredienserna till pizzabotten till en lagom konsistens (inte för rinnig bara) och fördelar hackad chili i ena hälften och persilja i andra hälften av smeten
Mums. Det här kommer bli en ny favorit. Broccolitortillas istället för tacos eller till en kycklingwrap, hur som helst så var det både mättande, gott och enkelt och snabbt att tillaga
Många planerar långt i förväg vad man ska äta för att fira när tävlingen är över och ibland kan man bli förvånad över vad dessa extremt vältränade och "deffade" människorna kan trycka i sig
Smarrigaste pizzan langade ju då jag i går kväll. Detta slår vanlig pizza med hästlängder för mig då det smakar apgott och inte gör att Jag får ont i magen
En lättlagad wrap som har många användningsområden. Fyll den med köttfärs, kyckling eller annan marig fyllning för att få en härlig lunchwrap, eller kanske lite pålägg, avokado och grönsaker för ett härligt frukost eller mellanmålsalternativ
2 msk näringsjäst (valfritt med ger en riktigt god smak, riven parmesan skulle också funka). 2 msk näringsjäst (valfritt med ger en riktigt god smak, riven parmesan skulle också funka)
Banan i bakverk tycker jag är gott, men att äta en banan bara så där tycker jag inte riktigt om. Så när jag köper hem bananer låter jag dem bli väl mogna och sedan fryser jag in dem för smoothies senare eller bakar med dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.