Rulla till bollar med lätt fuktade händer och lägg på en plåt. Mixa kikärtor, honung, kokossocker, mandelsmör, bakpulver, vaniljpulver, kardemumma och flingsalt i en matberedare
Det är bara att röra ihop och precis som med chokladbollar så kan smeten vara lite kladdig, så blöt händerna innan du börjar rulla ihop bollarna så är det inga problem
Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt smöret och honungen. Hann med en lunch med tjejerna på Loppi innan vi var tvungna att ta oss till Centralen så nu har jag fått se hur dem har de på kontoret också
Smält chokladen och doppa bollarna i, toppa med något gott. Jag toppade mina med frystorkade hallon vilket passade väldigt bra till tyckte jag, men andra har toppat med hackade pistagenötter eller flingsalt till exempel
Med värmländska rötter både i mitt och Mannens blod kan vi inte annat än ömma för huvudrollsinnehavaren med sin breda dialekt och sitt totalt prettofria sätt, tills han läser en bok om vett & etikett vill säga
Dessa har jag valt att dekorera med en härlig chokladganache och hackade hasselnötter. choklad,. Tillsätt sedan mjöl, kakao och bakpulver och rör till en slät smet med hjälp av en slickepott
Öl är en vanlig ingrediens i chili, men jag hade aldrig tidigare lagat chilimed porter. Just vid detta tillfälle slapp jag överväga detta alternativ, då höstens första långlagade gryta till och med blev bättre än förväntad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.