left. left. left. left. Nu kommer ett hejdundrande gott recept ni verkligen ska lägga på minnet. Detta åt vi tidigare ikväll och jag kan säga att det ligger som bomull i magen just nu
left. left. left. left. Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
left. left. left. left. Sköna söndag idag. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
If you don’t like coffee, the coffee can be left out. This type of cake reminds me of when I was little, since it was one of the first things my friends and I learned how to make
left. left. left. left. I helgen hämtade jag ut en ny mobil då mitt abonnemang snart skulle förnyas och ja, jag håller mig kvar i iPhone-svängen än trots ett litet avbrott ett tag då jag testade nya Lumia från Windows men återgick till iPhone efter det iaf
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. instagram 100kitchenstories. Minns ni brunchen jag hade tillsammans med tre tjejkompisar för två veckor sedan
left. left. left. left. Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad det innebär. Skolstart, skördefest, skogens guld som lyser överallt (läs i butiker och på marknadsstånd för jag har aldrig nånsin hittat egna kantareller i skogen) och vi kan frossa i mustig, värmande höstmat och där kommer denna ljuvliga svamp in i bilden
left. left. left. left. Vintern är ju här i många olika skepnader med blåst, regn, några ynka minusgrader, glashala vägar o däremellan skiner solen och det droppar från stuprören… Södra Sverige ja… Ge mig en riktig vinter istället
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. instagram 100kitchenstories. Det känns som att jag säger det hela tiden, men ännu en vecka är faktiskt här
left. left. left. left. Har ni tänkt på en sak. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
left. left. left. left. Fredagsmysets egen Rolls Royce. Ni var många som frågade efter receptet på instagram (@kryddburken) igår så här kommer en favorit i repris
left. left. left. left. När far i huset får bestämma ser en söndagsmiddag till Fars Dag ut just såhär. Jag gjorde en rejäl laddning biffar och stekte dom i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.