1 färska
jordgubbarSmält smöret och blanda med mandelmjölet och eventuell sötning. Bred ut på bakplåtspapper och grädda i ugnen, ca 175 grader i 7–8 minuter. Degen ska få färg utan att bli bränd. Ta ut och låt svalna. Krossa sönder till kaksmulor. Vispa yoghurt, philadelphiaost, halvtinade jordgubbar och sötning till en slät kräm. Varva krämen med kaksmulorna i ett glas och toppa med färska jordgubbar och mandelcrunch.
Häll lite av blåbärskoket över varje cheesecake och garnera med resten av bären. Cheesecake. Blanda ihop smulorna med smöret och fördela kexsmeten iglasen
Toppa cheesecaken med hackad choklad och hackade jordnötter. Fyllning. Topping. Mixa gärna inte för länge, så att det fortfarande finns en del crunchigabitar av jordnötterna kvar
glass,. citroncheesecake,. Häll upp varm och servera med cheesecaken. lchf Botten. Fyllning. cheesecake,. Blanda mjöl och smör i en matberedare eller med händerna tills smöret är jämnt fördelat
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. V. e. t. n. v. a. d. s. ä. g. r. m. h. l. j. y. x. o. c. ö. å. f. k. u. b. p. -. ). B. G. M. &. L. 2. 0. 1. ½. 3. 6. (. P. ,. H. 4. F. 5. S. d l. s t
För kompott på rabarber är just vad det ligger där iglaset varvat med kexsmulor och ostkräm, det är en variant av cheesecake som serveras iportionsform och den är lite enklare att laga till än vanligcheesecake
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.