Ingredienser Portioner. 4 600 g färdiga pannkakor 1 gul lök 1 förp frysta, skivade champinjoner (à 450 g) 1 msk smör eller margarin 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 tsk majsstärkelse (Maizena) 240 g strimlad, rökt skinka 2 msk persilja salt och peppar 2 dl riven gratängost Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Sätt ugnen på 225 grader. Strimla skinka, finhacka lök och skiva champinjoner. Fräs allt i smör. Häll på grädden och smula i buljongen och låt koka ihop till en krämig sås
Då det är säsong för svamp så bjuder jag på detta goda recept i repris. Champinjoncrêpes. Receptet nedan är helt vegetariskt men lägg gärna till exempelvis skinka
Supergoooda crepes med skink- och svampfyllning. Servera gärna en god sallad till. Jag hade melon i salladen, även citronolja och italiensk salladskrydda
Det är perfekt med middags- och lunchrätter som går att förbereda. Det här är en sådan. Det går utmärkt att göra allting klart för att sedan lagra i frys eller kyl och sedan bara gratinera i 225grader i ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.