är en bok som Celiakiförbundet har tagit fram tillsammans med Jurgen Grossman. Tanken är att det ska vara enkelt att laga mat från grunden, som är hälsosam och som alla kan äta
Brödet går att beställa till alla hamburgare och är framtaget i samarbete med Celiakiförbundet. Det nya brödet är gjort på risstärkelse istället för som tidigare på vetestärkelse och har provsmakats och godkänts av Celiakiförbundet
Hade inte hört om produkterna förut men ser på hemsidan att dom jobbar tätt med dietister runt om i europa och med svenska celiakiförbundet, produkterna tillverkas i Polen, har du testat deras produkter har du en favorit
Nu i helgen arrangerar Celiakiförbundet igen sin årliga ’Mat för livet’ mässa i Kista. Celiakiförbundet verkar blunda för att glutenintolerans utan celiaki finns
Det var jättelänge sen vi gjorde syltkakor och jag hittade ett recept i senaste Bullentinen (tidning från svenska celiakiförbundet) som jag ville prova
För några dagar sedan tipsade celiakiförbundet om Hönlökakor. Nu är dessa bakade. Brödet blev mycket gott men om det ska bli riktig hönökakskänsla får man nog söta det lite mer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.