Bara Bak

Bara Bak

Supergod rabarberpaj

Supergod rabarberpaj

1. Blanda ihopa alla ingredienser ( 2 dl vetemjöl ) med händerna. 2. Om degen är för torr så tillsätt mer smör eller margarin
Rabarberpaj med kardemummasmul

Rabarberpaj med kardemummasmul

Eftersom rabarbersäsongen är här är det bara att köra på. I helgen blev det ju rabarbermums till efterrätt, jag delade med mig av receptet här, men jag hann även med en rabarberpaj
Smörfrallor

Smörfrallor

25 g jäst 5 dl mjölk, kall (3% fetthalt) 1 msk honung, flytande 1 dl olja (raps-, solros- eller matolja) 14 dl vetemjöl 1 tsk salt 125 g smör, mjukt och rumstempererat
Snabba Frallor

Snabba Frallor

25 g Jäst. 3 dl Vatten. 2 msk Olja
Rabarber/kanel/vanilj-bullar

Rabarber/kanel/vanilj-bullar

Tillbaka igen. Eftersom det inte blev någon bak uppdatering förra helgen lägger jag nu upp förra veckans góbullar med smak av rabarber, kanel och vanilj
Kardemummagratinerad Rabarber

Kardemummagratinerad Rabarber

1. Ställ ugnen på grill och knappt 250 grader. Skär rabarberna i 4 cm långa bitar. Smält smöret i en panna och fräs bitarna på svag värme tills de blir mjuka utan att ta färg