Finhacka cashewnötterna i en matberedare. Häll i russinen och kör tills du fått en smet. Tillsätt salt, vaniljsocker, lime- eller citronjuice, kör tills allt blandats
När man som jag gärna höftar i ingredienser när jag lagar mat behövs det några omgångar för att hitta tillbaka de gånger jag glömmer skriva upp vad jag håller på med där
I och med dagens inlägg här på bloggen så har jag skrivit 1000 blogginlägg. Några av de mest populära inläggen bland dessa 1000 hittar ni länkar till nedan
10) Pensla brödet med vatten och låt svalna under duk. 1) Sätt ugnen på 250 grader. 2) Smält margarinet i en kastrull och häll i mjölken och låt bli fingervarmt 37 grader
100 g vanligt eller LF smör, alternativt mjölkfritt margarin3 dl vanlig eller LF mjölk, alternativt ris, soja eller havremjölk1 pkt röd jäst, 50 g1 ägg3/4 dl strösocker½ tsk salt½ tsk nystött kardemumma1 tsk vaniljsocker2 tsk fiberhusk2 tsk bakpulver10 - 12 dl glutenfri mix - jag använde Lailas mjölk- och glutenfria mix1 ägg till penslingSmält smör/margarin, och tillsätt mjölken. 100 g v
50-100 g valnötter. 50-100 g valnötter. Lösningen på alla dina matbekymmer stavas pastasallad. Det är snabblagat käk som är gott, näringsrikt och mättande
Grädda i ugn på 175° i cirka 10 minuter tills de fått fin färg. För ett par år sedan när vi städade ut efter Connys far, hittade jag en hel låda med småformar som jag inte var helt säker vad de skulle användas till
Traditionell ischoklad. Ingredienser. 400 g mörk choklad. 200 g kokosolja. Gör så här. Smält choklad och kokosolja på låg värme tills det är helt smält
Ingredienser1 klump kakaolikör/massa alternativt cacaonibs2 bananer, frysta i bitar3 msk kakaopulver1/2 tsk vaniljpulver3 msk mörk agaveCirka 1 dl kokosvattenGör så härTag fram de frysta bananbitarna 5-10 minuter innan du börjar så att de mjuknar en aning
Det här receptet kommer ursprungligen från Mariann Anderssons bok Baka med LCHF, men jag har i vanlig ordning ändrat lite, bland annat så tycker jag att hon har alldeles för mycket stevia i sina kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.