26 Juni 2016. Vardagsmat,. Vegetariskt. fritters. Saras fritters med broccoli, blomkål och parmesan. Midsommarhelgen går mot sitt slut och nu är jag ganska färdig med matjesill och potatis för en tid framöver
Vi fortsätter väl på temat zucchini/squash idag. -) Igår bjöd jag ju på en sk "falsk potatissallad" som då istället för potatis består av just zucchini
Nu är kronärtskockorna som allra bäst. Koka skockorna och servera med citronsmör och ett gott bröd. Det smör som blir över kan du förvara i frysen och använda senare, kanske till fisk eller kött som grillats
Förutom att det det lite tid att koka så är kronärtskockan faktiskt en väldigt bra vän i matväg jag gillar ju att ”pilla” lite med mat och inte äta så fort
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Foto. Anders Hansson. Jag har några favoriter vad gäller kokboksförfattare. En är Jamie Oliver som du säkert märkt, en annan Anna Bergenström - och så har vi Yotam Ottolenghi
Det känns som att jag lagar avsevärt mycket mer mat när vi är på landet än när vi är hemma. Jag tror inte att det är så egentligen, men jag äter helt klart annorlunda saker här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.