To top the pie with caramelizedpecans gave the pie a lovely crunchiness. Jag hittade receptet på denna paj hos Melissa och jag halverade receptet och fick 3st á 7cm pajer
Nu har det blivit mycket bakat och dessertartat på sistone. Hoppas ni inte misstycker. Jag tvivlar visserligen på att det är någon som blir akut allergisk mot en blogg med för många bakverk postade på rad, men i grund och … Fortsätt läs →
Vet ni. Jakten på det perfekta receptet på chocolate chip cookies tar liksom aldrig slut. Jag vill har mina lite krispiga i kanten och sega i mitten, och med mycket grejer i
Mums för pekannötter. Det bakar jag mer än gärna med, och har börjat gör så allt mer på senare tid. Här har jag gjort en krämig och smarrig pekanpajbar med en pekanbotten, chokladfyllning och crunchiga nötter och mandel som topping
Knyckte receptet rakt av från fredagens SvD, supergod paj med pecannötter, sirap, kanel och whiskey. I original recepet ska det vara bourbon, jag hade ingen hemma så det fick bli en skvätt Jura istället
Mix the ground beef with cabbage and put into 400°F varm oven, on the bottom of the oven for about 75-90 minutes until everything is wonderfully caramelized
Say hello till den ultimata måndagsfrukosten. Finns nog inget bättre sätt att kickstarta veckan på än med en rejäl frukost som dessutom smakar efterrätt
This is the best banana bread I have baked and that is probably because the bananas are caramelized. The taste of the bread / cake gets a deeper and sweeter taste of the banana when it is first caramelized
I fredags hade vi en kräftskiva på Rörö. Vi var sju tjejer eller tanter som vissa ville kalla oss. ) Otroligt mysigt, men det kommer i nästa blogginlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.