-
27 februari
2016
-
Mandel
-
Kokosbotten
-
2 ägg
1,25 dl socker
-
50 g
smält smör
-
½ dl
kakao
-
1/2 dl
mald kokos
-
100 g
mandel, skollad och mald
-
Mousse
-
3 dl
vispgrädde
-
½ dl
Caramel Bailyes
-
150 g
vit choklad, hackad
-
2 äggulor
1½ gelatinblad
-
Kokosbotten
-
2 ägg
1,25 dl socker
-
50 g
smält smör
-
½ dl
kakao
-
1/2 dl
mald kokos
-
100 g
mandel, skollad och mald
-
Mousse
-
3 dl
vispgrädde
-
½ dl
Caramel Bailyes
-
150 g
vit choklad, hackad
-
2 äggulor
1½ gelatinblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.