Hetta upp en liten stekpanna eller gryta med olivoljan och stek vitlöken hastigt. När man dänger ihop dom ingredienserna brukar vi snajsa till det lite och kalla spektaklet för Pasta Caprese
550 g Falukorv Så hög kötthalt som möjligt. 2 st Tomater. 250 g Mozzarellaost (i bit). 3 deciliter Smetana Eller creme fraiche om du inte hittar smetana
Ringla över den lilla skvätten olivolja och krydda med salt och peppar. Falukorv Caprese - ett snyggt namn för ungstekt falukorv (2 portioner). Falukorv Caprese - ett snyggt namn för ungstekt falukorv (2 portioner)
Droppa på frikostigt med olivolja och något mer försiktigt med balsamvinäger. Servera salladen överströdd med färska basilikablad och strö på brödkrutonger vid serveringen
Krydda med salt och peppar. Servera med t ex potatisklyftor och sallad. Fläskfilé caprese1 port4 skivor fläskfilé4 skivor mozzarella4 skivor tomatbasilikaolivoljaStek köttet i skivor i smör
16 st Snygga skivor parmaskinka. 1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
Här toppas den däremot med tomat och mozzarella och gratineras i ugnen. Potatisen till blandas med färdig pesto och blir huxflux världens smidigaste potatissallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.