Vi har amerikanske blåbær i hagen vår. fersken, aprikoser, jordbær eller vanlige blåbær. Pisk fløte til krem og vend inn oppdelt frukt eller bær (jeg har brukt amerikanske blåbær), rull sammen fra langsiden
Dryss på blåbær. )800 g rensede jordbær170 g sukkersaften av 1 sitron6 gelatinplater1 dl kremfløte3-4 ts melisen stor håndfull blåbærHa jordbær, sukker, sitronsaft og 2 dl vann i en kasserolle
Tilsett blåbærgeleen, som nå er helt avkjølt, og kjør den inn. Fordel blåbærene over ostefyllet. Dette trenger du når du skal lage ostekake150 g Bixit-kjeks 150 g Digestive-kjeks 100 g smør, 1 ts kanel 1 pk blåbærgele 3 dl kokende vann 4 dl kremfløte/ grädde400 g kremost naturell 3 dl lettrømme/ gräddfil150 g melis / florsocker2 ts vaniljesukker 1 pk blåbærgele 2 1/2 dl kokende vann 1 dl blåbær. Lag gelelokkNår kaka har stått i kjøleskapet i litt over 3 timer, og du kjenner at den begynner å bli ganske stiv, lager du blåbærgeleen til lokket. 1 pk blåbær. 2 ts vaniljesukker 1 pk blåbærgele 2 1/2 dl kokende vann. 1 dl blåbær
3 dl Tine kremfløte3 dl ferdig vaniljekrem2 ss farin/ sukker4 pasjonsfrukt350 g friske bær ( jordbær, bringebær, blåbær eller andre bær) Sørg for å ta ut eggene fra kjøleskapet god tid i forveien fordi eggene trenger å være tempererte (ca 1 time i forveien)
Dels för att rabarber är Nathalies favorit-Cantillon och dels för att hon jobbar som lärare. Första året Cantillon släppte en öl under begreppet Zwanze var 2008 och då var de det första bryggeriet som gjorde en rabarberöl. Hur som helst har Cantillon bryggt rabarberlambic ytterligare en gång år 2015 vilket jag måste erkänna har gått mig förbi och den gången fanns den bara på bryggeriet. Cantillon Nath 2017 blandades tidigare idag och förutom rabarber är det ett- och tvåårig lambic och tanken är att grönsaken ska macerera med brygden i några veckor för att sedermera buteljeras i juli
Det händer ganska ofta att jag skriver om bryggeriet Cantillon och det händer lika ofta att jag förutsätter att alla vet vad Cantillon är och vilken historia jag de har
För en tid sedan började det tisslas och tasslas om att det hade, eller skulle, levereras en stor mängd hjortron till Cantillon i Bryssel, och hela världens lambicnördar gick bananas
Nu bjöd Manker hem oss på middag och vi fick chans att bjuda ett par ölfantaster på rätten vilken vi då också såklart paratade med en av våra favoritöl – Cantillon Saint Lamvinus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.