Receptet hittade jag på Merpotatis. Knölen har under många år ratas till förmån för pastan och riset. Till gårdagens grillkväll fixade jag en för oss ny potatisrätt
Igår gick vi på koreansk restaurang tillsammans med våra kompisar Sofia och Kim. Vi började med olika syrade inläggningar och rått, fruset, nötkött (uppe till vänster) som alla smakade fantastiska
Ja och en hel sida till med olika åkommor av varierande slag. Såsen till det grillade kanske. Koka nässlorna och kör dem i mixer med övriga ingredienser till en jämn sås
Det kommer komma lite före och efterbilder tänkte jag. Luckorna som är i vaxad ek från Ballingslöv åkte Martin in med till en lackeringfirma i stan tidigt imorse
Servera som tillbehörtill huvudrätten, lovar att gästerna kommer att tycka om de små konstverken. ) Så här mellan jul och nyår tänkte jag tipsa er om ett riktigt gott och fint tillbehör nämligen potatisrosor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.