Jag har lata dagar i Skåne. Tar dagen lite som den kommer och dyker upp lite varstans. Här om dagen landade jag på Limhamn för lite häng med den charmigaste systerdottern på denna sidan Vintergatan
Idag har jag städat i mina recepthögar och mattidningssamlingar. En hel del blev det som åkte i soporna, men också många som lades i lådan ”favoritrecept”
Fredag kära vänner, hur härligt är inte det. Idag lagas Italienskt hos familjen Lind och dessa smarriga Cannelloni sköljs ned med en riktigt god Amarone
1. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och hacka lök och vitlök. Skär de soltorkade tomaterna i bitar. 2. Fräs lök, vitlök och spenat i olivolja så att det mjuknar och vätskan kokat in
1. Skala och hacka schalottenlöken till kycklingbiffarna. Finhacka salamin och strimla salvian. Blanda den rivna parmesanen, salamin, salvian och grädden i en skål
Canelloni med spenat & ricotta. Här kommer ett inlägg med recepten på vad äter denna vecka. Det var inte lätt att hitta de digitalt, så de flesta fick jag skriva in manuellt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.